SEO der virker

SEO eller søgemaskineoptimering, betyder at man optimerer mod de faktorer som giver din hjemmeside bedre placeringer og dermed mere synlighed i søgemaskinerne. SEO er ikke en éngangsinvestering, men en løbende proces med at optimere din hjemmesides tekniske,- on-page,- og off-page faktorer for at opnå topplaceringer i søgeresultaterne (SERP).

Er dit mål at få flere besøgende, flere salg, flere leads, flere der udfylder din kontaktformular eller tilmelder dig dit nyhedsbrev, er SEO en vigtig del af arbejdet med at opnå dette. For at “få flere kunder i butikken” er du nødt til at være synlig i søgemaskinerne, så dine kunder kan finde dig.

SEO sker ikke over natten

Vi er bevidste om at 2 cases aldrig er ens, når det drejer sig om SEO. Vi er ligeledes bevidste om at en investering i SEO ikke er for alle, hvorfor vi allerede inden samarbejdet vurderer hvorvidt det er investeringen værd for dig.

Vi samarbejder primært med små- og mellemstore virksomheder, som er seriøse og ambitiøse i deres forretning. En investering i SEO er en mellemlang investering, som skal have tid – SEO er ikke et “quick fix” som Google Ads.

Vi sælger SEO-løsninger af minimum 6 måneders varighed, fordi gode placeringer i søgemaskinerne ikke sker hen over natten. Det tager tid. Vores “SEO-pakker” begynder fra 3 timer om måneden/18 timer på 6 måneder.

Sådan arbejder Web3 med SEO

Vi arbejder målrettet efter en fælles plan, som bliver lagt inden vi starter samarbejdet som du igennem vores kundelogin kan følge med i. Vi skræddersyer en ambitiøs og kreativ SEO-strategi i samarbejde med dig på baggrund af dine investeringskroner.

Uanset om du forsøger at sælge noget eller at dele viden, er målet med søgemaskineoptimering altid at opnå synlighed, og det er præcis hvad vi arbejder imod. Hvis du ingen besøgende har får du hverken solgt eller delt din information.

SEO-discipliner

Som udgangspunkt arbejder vi med 4 discipliner: Søgeordsanalyse, indholdsoptimering, teknisk optimering og linkbuilding. 

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen er fundamentet for hele din SEO-indsats. Vi starter derfor altid med at foretage en grundig søgeordsanalyse, hvor vi vil identificere hvilke søgeord eller søgeordsfraser dine kunder bruger, når de skal finde dit produkt eller dine ydelser. Herefter er det vigtigt at fastlægge om intentionen bag søgningerne er rettet mod din service eller dit produkt - og ikke mindst konkurrencen på søgningen.

Indholdsoptimering

Google vurderer kvaliteten og brugervenligheden på en hjemmeside for at finde de bedste resultater til deres brugere. Vi kigger derfor på dit eksisterende indhold for at finde forbedringer i både tekster og billeder. Godt indhold er altafgørende, hvis man vil opnå topplaceringer og det er det af flere grunde: Google værdsætter godt indhold = højere placeringer, godt indhold holder dine brugere længere tid på siden, hvilket betyder at de kan lide dit indhold = mere relevans over for Google. Vi skriver SEO-tekster med brugerne for øje, hvor vi benytter dine vigtigste søgeord relevant og naturligt i dine tekster.

Teknisk optimering

Google vægter brugervenlighed meget højere i dag end for 10 år siden. Det er derfor vigtigt at have en teknisk korrekt og brugervenlig side, for at opnå topplaceringer. Vi arbejder derfor på at optimere den tekniske del af din hjemmeside, hvilket bl.a. indebærer: tilgængelighed, arkitektur & overskuelighed, kvaliteten af din kodning, hvor hurtig din hjemmeside, hvor sikker din hjemmeside er og om din hjemmeside er mobilvenlig (responsiv)

Linkbuilding

Linkbuilding er en altafgørende disciplin for enhver hjemmeside der har ambitioner om at rangere højt på Google. Linkbuilding handler i alt sin enkelthed om, at skaffe links fra andres hjemmesider til din egen hjemmeside. Det er dog nemmere sagt end gjort. Links fungerer som anbefalinger gør i den virkelige verden, hvilket også betyder at ikke alle links er lige værdifulde. Vi arbejder målrettet på at skaffe stærke og relevante links fra domæner med høj autoritet, som giver din hjemmeside maksimal værdi.

Vil I vide mere?

Kontakt os

Lukas Rasmussen
Partner & SEO
 
lukas@broffset.dk
42 45 42 65